Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


MedlemsinformationGenom att bli medlem i KCK får du självklart delta i samtliga klubbaktiviteter och klubbtävlingar samt Måndagsserien. Avgifter kan tillkomma för deltagande i seriespel och andra aktiviteter. Du kan läsa mer om vad det innebär att vara medlem i klubbens stadgar, läs stadgarna här. Dessutom får du fri tillgång till Medlemssidan här på kck.se. Där hittar du information som berör klubbens medlemmar, så som inbjudningar till aktiviteter, ersättningsblanketter, samt information om arbetsdagar mm mm. Självklart får du dessutom tidningen Svensk Curling hemskickad till dig samt klubbens egna nyhetsbrev.

Att bli medlem i Karlstads Curlingklubb är enkelt! Det enda du behöver göra är att betala in rätt belopp till oss och märka betalningen med fullständigt personnummer namn och "medlemsavgift".

Läs mer om aktuella avgifter...

Anmäl dig att bli medlem:

  • Skicka e-post till This is a mailto link med dina uppgifter

Om det är något som är oklart, tveka inte att kontakta oss (se kontaktuppgifter i sidfoten). Vi berättar självklart mer för dig om vad du kan få ut av klubben och arenan som medlem. Dessutom kan vi ge dig ytterligare tryckt information, om du vill dela med dig till vänner och bekanta.

Uppdaterad: 2016-06-08 07:06
Skribent: Olov Bergqvist

curling.se

Senaste nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet ger info om klubbens aktiviteter. Läs mer...

Curlingskolan

Efter Prova på följer Curlingskolan. Du får gå igenom grunderna i curling. Läs mer...

Snabblänkar

Curlstad Int'l-Jennys

KCK-Facebook

KCK-Foto

Team Nermans   

Bingopalatset

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-157575
E-post: This is a mailto link

Se all info