Hoppa till sidans innehåll

Partners


Att vara partner till Karlstads Curlingklubb är främst ett sätt för ett företag eller en organisation att ge ekonomiskt stöd till vår verksamhet. Med stödet bidrar partnern till curlingsportens utveckling i Karlstad. Man bidrar framför allt till klubbens aktiva juniorverksamhet, men även till den sociala kvaliteten inom curlinghallen och möjligheten till att curlingspel erbjuds hela Karlstad med omnejd.

Huvudpartner

En huvudpartner ges två reklamplatser inlagda i isen vid respektive bo och en reklamplats på resultattavlans vägg. Huvudpartnerns logo får en framträdande plats på Karlstads Curlingklubbs hemsida. I paketet erbjuds en introduktionskurs, ett antal spelbiljetter, tillgång till banor för egen personal- eller kundaktivitet m.m.

Bronspartners

En bronspartner ges en en reklamplats på curlinghallens vägg. I paketet erbjuds en introduktionskurs, tillgång till banor för egen personal- eller kundaktivitet m.m.

Länsförsäkringar Värmland   Löfbergs Lila   Maltes Logistik&Transporter

NCC   

Stödjande klubbpartners

En stödjande klubbpartner ges en en reklamplats på curlinghallens vägg.

handelsbanken   StoraEnso   Ahlmarks   SATS

Nordea   XL Bygg   Värmlands Provinsbank   WSP

Vi välkomnar nya partners till Karlstads Curlingklubb. Kontakta oss gärna för en diskussion om att blir partner. Ring eller skicka e-post till This is a mailto link.

Uppdaterad: 2016-06-08 07:45
Skribent: Olov Bergqvist

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-157575
E-post: This is a mailto link

Se all info