Hoppa till sidans innehåll

NYHETER FRÅN CURLING.SE


Welcome to Gothenburg Mixed Doubles Cup 2022
 
Välkommen till ungdomsläger i Umeå 22-23 oktober 2022! Lägret är för dig upp till 16 år och deltagande är kostnadsfritt.
 
Den 14-20 augusti arrangerar WCF ungdomsläger tillsammans med Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre och Internationella Olympiska Kommittén. Endast åtta utvalda mindre curlingnationer får skicka deltagare.
 
På grund av krocken som uppstod mellan JVM och elitserien har vi justerat tävlingskalendern. Dessa justeringar innebär nya datum för elitserien damer/herrar, division 1 herrar (omgång 3) samt SM Mixed.
 
Återstartsstödet under hösten 2022 ska utveckla idrottsföreningar och främja arbetet med inkludering, sänka trösklar för deltagande samt att stärka mångfalden bland idrottens ledare.
 
Gällivares nybyggda curlingbanor har äntligen fått sin första förening. Vi hälsar Malmbergets AIF varmt välkomna till Svenska Curlingförbundet, som Sveriges nordligaste curlingförening.
 
Är du intresserad av att representera Sverige vid Ungdoms OS (European Youth Olympic Festival) 2023 i Italien? Välkommen att kvala med ditt mixed-lag i Härnösand den 9-11 december.
 
Ungdomar och ledare välkomnas till läger för att starta säsongen tillsammans med ledare från lag Edin! Välkommen Karlstad den 17-18 september för en unik möjlighet att lära från de allra bästa!
 
Välkomna alla juniorer födda 2007 eller tidigare! Inbjudan gäller er som har lag sedan innan, för er som har ett nyligen-ihopsatt lag inför JSM och för dig som individ som vill få hjälp att hitta lag.
 
Hur kan idrotten förändra sig för att nå de unga som idag står utanför föreningslivet? I samband med träningsläger för ungdomsledare får vi möjlighet att lyssna till Johan Högman som skrivit avhandlingen Barn i Rörelse
 
Efter nomineringar och förslag från sportchef och förbundskapten har styrelsen i Svenska Curlingförbundet tagit beslut som gäller landslagstrupp och uttagningar inför den kommande säsongen.
 
Välkommen till en helg med kostnadsfri tillgång till is och träning. Vi erbjuder coaching från spelare i lag Edin, samt fystränare och föreläsning om prestationspsykologi.
 
Den 17-18 september välkomnar vi alla ungdomsledare till träningsläger i Karlstad.
 

EJCT Prague Junior Cup

(2022-06-27 12:13)
September 30th – October 2nd 2022
 
Hur kan idrotten förändra sig för att nå de unga som idag står utanför föreningslivet?
 

VI ÄR EN GRÖN KLUBB

Certifierade av Svenska Curlingförbundet som förening med hög standard för rullstolscurling


AKTUELLA KLUBBAKTIVITETER

Måndagsserien varje vecka Slut för säsongen!
Lunchcurling tisdagar 10.00 Slut för säsongen!
Figurspel torsdagar 10.00 Slut för säsongen!


AKTUELLT - TÄVLING


PARTNERS

  

 

 

  

 

 

Tandmakarna Ljunggren

Karlstad Laser/Orefjord

>BINGOPALATSET

Stöd till curling för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 


 

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054157575
E-post: info@kck.se

Se all info