Hoppa till sidans innehåll

Hemsidan flyttad

01 OKT 2013 21:55
1 oktober 2013 flyttades hemsidan www.kck.se till att köras på Idrottonline. Den viktigaste fördelen är att få bättre integration med medlemsregistret, som redan legat där en längre tid.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2013 08:08

Du som använder vår hemsida kommer främst att se ändringar i form av:

  • Nytt menysystem. Vi har kopierat Curlingförbundets upplägg med huvudmenyerna Hem, Spela, Tävla, Följa och så vår klubbmeny Karlstads CK.
  • Annan grafisk layout
  • Responsiv design gör att det går bra att surfa även från smartphones och läsplattor

I stort sett allt material är överflyttat från den gamla till den nya hemsidan. Det som ännu inte finns flyttat är under arbete. Det är planerat att lyfta fram tabeller, att kunna registrera resultat för de ansvariga m.m.

Liksom på den gamla hemsidan finns mer information för medlemmar i Karlstads Curlingklubb. Alla betalande medlemmar kommer att få en ny inloggning skickad till sin e-postadress. Den gamla hemsidans inloggning gäller inte på den nya. Om det dröjer för länge med att du får nya inloggningsuppgifter skicka e-post till This is a mailto link och be att de skickas till dig.

Statistiken för ett år tillbaka visar att nästa hälften av våra besökare på gamla hemsidan använde webbläsaren Internet Explorer version 6, 7 eller 8. Om du vill fortsätta att besöka vår nya hemsida är det ett gott råd att skaffa en nyare webbläsare. Om du är medlem och ska kunna logga in är det ett krav att du skaffar en ny webbläsare, vid vårt test gick det inte att logga in med Internet Explorer 8. Vi har också sett problem vid inloggning med Firefox och Safari på Mac OS X 10.6.8. 

En negativ skillnad med att ha hemsidan på Idrottonline är att vårt domännamn www.kck.se försvinner, så fort du har kommit fram till hemsidan. Det går däremot fortfarande bra att skriva in www.kck.se (eller kortformen kck.se) för att komma till vår hemsida. Vi kommer att fråga Idrottonline-Klubb, för att utröna om vi har missat något i omläggningen, eller om det är en teknisk brist på Idrottonline.

Du som är återkommande besökare på hemsidan eller medlem i klubben kommer snart att lägga märke till saker som behöver rättas eller förbättras. Kanske har du också en bra idé som vi kan införa. Alla synpunkter och tips om vår hemsida tas tacksamt emot på e-post This is a mailto link. Den e-postadressen går till IT-gruppen.

Välkommen att surfa vidare!

Skribent: Olov Bergqvist

VI ÄR EN GRÖN KLUBB

Certifierade av Svenska Curlingförbundet som förening med hög standard för rullstolscurling


AKTUELLA KLUBBAKTIVITETER

Måndagsserien varje vecka Slut för säsongen!
Lunchcurling tisdagar 10.00 Slut för säsongen!
Figurspel torsdagar 10.00 Slut för säsongen!


AKTUELLT - TÄVLING


PARTNERS

  

 

 

  

 

 

Tandmakarna Ljunggren

Karlstad Laser/Orefjord

>BINGOPALATSET

Stöd till curling för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 


 

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054157575
E-post: This is a mailto link

Se all info