Hoppa till sidans innehåll

Begränsad träning nu tillåten

10 DEC 2020 20:19
Folkhälsomyndigheten har nu tagit fram nya nationella råd från 14 december, som ersätter de tidigare lokala allmänna råden. Curlingförbundet tolkar detta som att 8 spelare per hall kan träna samtidigt
  • Uppdaterad: 10 DEC 2020 20:19

Covid-19 situationen i landet är fortsatt allvarlig, inte minst i Värmland. För folkhälsans skull, både fysiskt och psykiskt, är det dock viktigt att vi även i ett sådant läge håller igång om vi bara kan göra det på ett smittsäkert sätt.

Folkhälsomyndigheten har tagit fram nya nationella råd från 14 december, som ersätter de tidigare lokala allmänna råden. Man trycker här på allas personliga ansvar att följa regler som att stanna hemma om man är sjuk, hålla avstånd, tvätta händer osv. Som tidigare får ungdomar födda 2005 eller senare träna och tävla. 

För personer äldre än så gäller nu att man kan träna i en "mindre grupp" om man undviker gemensamma omklädesrum, håller avstånd, inte samåker till träningen, dvs i praktiken följer de regler vi redan har i vår curlinghall. Curlingförbundet har tolkat de nya råden som så att det blir tillåtet att träna maximalt 8 personer per hall samtidigt, dvs 8 personer i hall A och 8 personer i hall B.

Vi får tyvärr pausa lunchcurlingen och måndagsserien ännu en tid. Samma gäller onsdagsaktiviteterna. Vi bedömer dock att dfigurspelet kan återupptas i begränsad omfattning, dvs max 8 spelare per hall.  Förhoppningen är att situationen förbättras efter helgerna och att vi då kan återuppta dessa aktiviteter, kanske i en något förändrad form. 

Skribent: Erik Sandholm
E-post: Adressen Gömd

VI ÄR EN GRÖN KLUBB

Certifierade av Svenska Curlingförbundet som förening med hög standard för rullstolscurling


AKTUELLA KLUBBAKTIVITETER

Måndagsserien varje vecka Slut för säsongen!
Lunchcurling tisdagar 10.00 Slut för säsongen!
Figurspel torsdagar 10.00 Slut för säsongen!


AKTUELLT - TÄVLING


PARTNERS

  

 

 

  

 

 

Tandmakarna Ljunggren

Karlstad Laser/Orefjord

>BINGOPALATSET

Stöd till curling för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 


 

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054157575
E-post: This is a mailto link

Se all info