Hoppa till sidans innehåll

Curlinghallen fortsatt öppen - med begränsningar

22 DEC 2020 15:18
Det har varit många turer och besked kring om curlinghallen ska vara öppen eller stängd under jul- och nyårshelgerna med tanke på den ökande smittspridningen av corona. Nu är det klarlagt att hallen fortsätter vara öppen för begränsad verksamhet
  • Skapad: 22 DEC 2020 15:18

I fredags kom regeringen med ett beslut att icke nödvändig verksamhet skulle pausas t.o.m. 24 januari. Statliga och kommunala allmänna lokaler stängdes omgående, t.ex. badhus och bibliotek.
Sedan dess har riksidrottsförbundet försökt få besked av folkhälsomyndigheten hur regeringens beslut ska tolkas rörande föreningsverksamhet. Olika idrotter har olika förutsättningar och ett långt uppehåll skulle särskilt kunna påverka ungdomsverksamhet negativt.

I väntan på att innebörden av regeringens beslut skulle klarna gick Karlstad kommun före och beslöt att alla kommunala idrottshallar stängs t.o.m. 11 januari. Beslutet involverar dock av olika skäl inte vår curlinghall, bl.a. då vi via aktiebolag betalar hyra till kommunen.

Vi kommer därför hålla hallen öppen för begränsad verksamhet tills vidare  i väntan på riksidrottsförbundet och curlingförbundets beslut. Med tanke på smittsituationen i Karlstad är det mycket viktigt att alla följer våra Covid-19 regler och att vi är högst åtta spelare per hall. 

Skribent: Erik Sandholm
E-post: Adressen Gömd

VI ÄR EN GRÖN KLUBB

Certifierade av Svenska Curlingförbundet som förening med hög standard för rullstolscurling


AKTUELLA KLUBBAKTIVITETER

Måndagsserien varje vecka Slut för säsongen!
Lunchcurling tisdagar 10.00 Slut för säsongen!
Figurspel torsdagar 10.00 Slut för säsongen!


AKTUELLT - TÄVLING


PARTNERS

  

 

 

  

 

 

Tandmakarna Ljunggren

Karlstad Laser/Orefjord

>BINGOPALATSET

Stöd till curling för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 


 

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054157575
E-post: This is a mailto link

Se all info