Hoppa till sidans innehåll

PROVA PÅ


Prova på avslutat för säsongen!
Det går fortfarande att boka banor t.o.m. 25 maj!

Alla kan spela curling!

På tisdagar klockan 18:00-19:00 har vi öppen prova på. Då är det bara att komma ner till hallen så möter en av våra instruktörer upp dig. Är ni fler än fyra eller har särskilda behov på grund av exempelvis funktionsnedsättning, ber vi er föranmäla till This is a mailto link  så att vi bäst kan möta era behov.

Ta med innegympaskor. Vi rekommenderar rörliga och varma kläder. Resterande utrustning finns att låna i hallen!

Kostnad

Våra Prova-på tillfällen på tisdagar är gratis för dig som är upp till 21 år gammal. För dig som är över 21, kostar det femtio kronor per gång att delta.

Ta sig till hallen

Vi finns på Stadionvägen 8, 653 40 Karlstad. 

blobid0.png blobid1.png blobid2.pngblobid3.png

Har du bil är det bara att knappa in på GPS och köra hit. Vi har en stor gratis parkering precis utanför där du kan ställa din bil!

Åker du buss kan du antingen ta linje 1 eller 4 till ”Karlstad innebandyarena”, eller linje 6 till ”Kasernhöjden, Blåljusbyn eller Bromsgatan”

Det går såklart även att gå och cykla hit! 

Utrustning

Vi lånar ut det mesta du behöver. Ta gärna med dig innegympaskor, egen hjälm, och ha på dig varma och rörliga kläder samt handskar. 

Curlingskola

Ett par gånger per säsong har vi curlingskola för nybörjare under fyra på varandra följande söndagar. Deltagarna lär sig grunderna genom att ta Blått Kort i curling, med målsättningen att efter genomgången kurs kunna spela i nybörjarserie eller klubbserie. 

Covid - 19 Regler

Curlinghallens stora ytor ger goda förutsättningar att minska risken att bli smittad av Covid - 19. Du ska inte komma till hallen om du har symtom som snuva, hosta eller feber.

Prova curling med funktionsnedsättning

Alla kan spela curling och välkomnas till vår förening! För dig med någon form av rörelsenedsättning har vi något som kallas för stick som går bra att använda stående eller från rullstol.

>MER OM CURLING I RULLSTOL

Du som har någon annan typ av funktionsnedsättning, som syn- eller hörselnedsättning, intellektuell- eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning får gärna kontakta våra ledare innan eller när du kommer till curlinghallen så kan vi prata tillsammans och förbereda så att du enkelt kan spela och ha roligt med oss!

Vad är curling?

 

Har du fler frågor?

Kontakta oss enklast via e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 27 APR 2022 17:49 Skribent: Erik Sandholm

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054157575
E-post: This is a mailto link

Se all info