Hoppa till sidans innehåll

Information om tävlingen


Välkomna till Karlstad Young Juniors!

Vi är så glada att ni anmält er till vår tävling! Några deltagare har tävlat under ett par säsonger och en del spelare gör sin första turnering som curlare. Välkomna till oss!

Vi siktar på en trevlig helg med roliga matcher. På grund av Covid-19 har vi ett mindre  arrangörsteam än vanligt och har skalat ner på ett par saker runt tävlingen. Nedan följer viktig information. 

Anmälningsavgift

Avgiften är 1000 kronor per lag. Betalas till klubbens Bankgiro: 959-0332

Vuxna på läktaren

Varje lag får ha med sig en vuxen på läktaren som stöttar, hejar och tittar. Är du som vuxen ny till curling och undrar vad som pågår på banan, så be någon i hallen att förklara. Det gör vi gärna!

Om ytterligare vuxna vill vara på plats och se spelet, kan de höra av sig till This is a mailto link och be om ett uppdrag i hallen. Vi har ett begränsat antal funktionärsroller att dela ut.  

Ledare i hallen

Varje lag är välkommen att ha en ledare med sig på isen. Hen kan hjälpa till med taktiska val. Ledarna ansvarar för att bete sig sportsligt, att se till så spelet rullar på och inga beslutsprocesser blir för långsamma. 

I de fall två lag möts på en bana och endast ett lag har en ledare, hjälper ledaren båda lagen. 

Social aktivitet

Efter lördagsmatchen som börjar 16.00 kommer vi ha en social aktivitet i curlinghallen. Vi arrangerar den med hänsyn till att alla ska kunna ta avstånd, men ändå göra något roligt tillsammans. 

Mat/cafeteria

Vi har beslutat att inte servera lunch i hallen. Om lagen har med sig mat, ber vi att hålla er någorlunda “lagvis” med avstånd till varandra. 

På lördagen efter matchpasset klockan 16.00 kommer det att finnas lite korv/mackor till försäljning för att spelarna ska få något i magen inför den sociala aktivitet som arrangeras. 

Spelschema

Spelschemat finns nu publicerat på kck.se 

>TILL SCHEMAT

Första matchen finns publicerad. Efter det avgör tävlingens ranking hur kommande matcher spelas. 

Fotografering

Vi planerar att ta både spel- och lagbilder under tävlingen. Samt matchintervjuer med barnen till sociala medier. Meddela oss om något av barnen inte ska/vill vara med på bild så tar vi självklart hänsyn till det!

 

Uppdaterad: 26 OKT 2020 13:01 Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

VI ÄR EN GRÖN KLUBB

Certifierade av Svenska Curlingförbundet som förening med hög standard för rullstolscurling


AKTUELLT

Curlinghallen är fortsatt öppen i begränsad omfattning.


 PARTNERS

  

 

 

  

 

 

Tandmakarna Ljunggren

Karlstad Laser/Orefjord

>BINGOPALATSET


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 


 

Postadress:
Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054157575
E-post: This is a mailto link

Se all info